Deze 5-daagse training verdeeld over 3 maanden wordt verzorgd voor kleine groepen in onze ruime Vijverzaal van onze locatie in Castricum, vlakbij bossen, de duinen en het strand.

Doe je mee?
In het programma Versterk je persoonlijke kracht sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal en ga je gericht aan de slag met je eigen ontwikkeldoelen. Ook ga je je bewuster worden van je drijfveren en talenten, en je kwaliteiten nog meer benutten. Geen standaardprogramma dus, maar een maatwerkprogramma waarin die zaken aan bod komen die op dat moment aandacht behoeven en je verder helpen. Met respect, diepgang en humor van en met elkaar leren, in een groep mensen die zich allen willen focussen op persoonlijke ontwikkeling en meer inzicht in de psyche van de mens.

Een bijzondere ervaring
We bieden je een training vol met inspirerende oefeningen, handvatten, ideeën, praktisch informatie, positieve energie en plezier. Een tijd van leren, genieten, en ontwikkelen door te ervaren en te doen.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar onze website om het gehele programma te bekijken. Je kunt op 3, 20 mei of 13 september 2021 starten.