De Kerstdagen zijn voorbij het Nieuwe Jaar is aangebroken! Hoe heb jij jouw 2023 afgetrapt en wil jij je volgende fantastische STAP zetten om …  De doelen die je jezelf stelt écht behalen? Het start allemaal in jezelf! Op 14 januari krijg jij de kans om belemmerende patronen en blokkades nu écht te doorbreken. Lees verder of  ga direct naar Response Instituut.

Bewust doel, onbewuste sabotage

De bekende Zwitsers Psychiater Jung heeft na langdurig onderzoek moeten concluderen dan slechts 5% van onze acties bewust worden uitgevoerd. Met andere woorden: jouw gedrag, gedachten en communicatie vormen zich voor 95% onbewust. Het is dus geen wonder dat de doelen die we ons bewust stellen, vaak niet worden behaald. Er ligt 95% aan onbewuste processen onder ons gedrag dat ons saboteert terwijl we dit niet inzien.

De taal van je brein

Er is goed nieuws. Inmiddels zijn er met moderne, Westerse hersenwetenschappen allerlei manieren om je bewustzijn te verruimen. Wanneer je de taal van je brein leert spreken, verkrijg je ineens een ongeëvenaard inzicht in de onbewuste processen die je nu nog belemmeren in het behalen van je doelen.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is zo een beproefde wetenschap. Door middel van NLP leer je wat er gebeurt in je brein wanneer jij bijvoorbeeld heftige emoties ervaart, of wanneer gedachtenprocessen op gang komen. Zodra jij over deze kennis beschikt, word jij je niet alleen bewust van deze processen, maar leer je ze ook beïnvloeden. Je krijgt dus meer controle over je emoties, je doelen, je gedachten én je omgeving.

Start 2023 in vrijheid

Kom op 14 januari naar de NLP kennismakingsdag bij Response Instituut in Roermond. Vanaf slechts tien euro leer jij de basisprincipes van NLP. Je begrijpt beter hoe je brein werkt en hoe je jouw blokkades en saboterende mechanismen doorbreekt. Een betere start richting het bereiken van jouw goede voornemens bestaat niet!

Aan het einde van de dag voel jij je vrijer, opgewekter en meer in control. Omdat je dat ook bént. Je bent in staat om blokkades te herkennen en weet hoe je ze doorbreekt. Je gaat gezonder om met je gedachten en emoties… En nog veel meer.

Details

Je hebt de keuze uit twee opties: online deelname met live begeleiding, of een fysieke plek in de zaal claimen om realtime feedback van de bevlogen trainers te ontvangen. Online deelname is al mogelijk voor 9,97 inclusief btw.

Kijk hier voor alle informatie: https://response-instituut.nl/nlp-ervaringsdag-particulieren/