Een reis naar de heelheid, verbinding en transformatie!

Wil jij meer leren en weten over de transformerende kracht van systemisch werken en hoe je dit kunt inzetten in je werk als leidinggevende, begeleider, coach of op andere manieren waarin je met mensen werkt.
In de 10-daagse leergang krijg je de kans om een diepe duik te maken in de methodiek van familieopstellingen. Een hands-on praktijkleren met een stevige theoretische basis.
Doe dan mee aan de 10-daagse leergang systemisch werken.

Anders dan andere opleidingen
Bij systemisch werk, werken we vaak met ontwikkelingsvragen en trauma en in deze leergang heb ik kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan over lichaamsgericht werken met trauma (o.a. Soma-embodyment en NARM en Polyvagaaltheorie) geïntegreerd in deze training.
Zo werk je op een nog diepere laag.
Peter van Kempen

Een aanrader
De manier waarop Peter op zijn eigen wijze systemisch werken verweven heeft met “traumawerk”, is bijzonder. Wat mij betreft is deze leergang een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in systemisch werken en
familieopstellingen
Ilse Geurts

Eerstvolgende leergang (10 dagen) van start op 9 oktober
In deze Leergang verwerf je inzicht en vaardigheden die geworteld zijn in de oorsprong en traditie van familieopstellingen. Je leert de belangrijkste dynamieken en onderzoekt hoe jouw eigen familiesysteem doorspeelt in je dagelijks leven. Meld je aan

Naast de leergang kun je ook deelnemen aan een workshop van 1 dag

Zaterdag 2 september
Zaterdag 30 september
Zaterdag 28 oktober

Trainer: Peter van Kempen, heeft meer dan 20 jaar ervaring met systemisch werken en heeft zich gespecialiseerd in een lichaamsgerichte benadering van psychische en lichamelijke klachten.
Lichaamsgerichte coaching en therapie zijn een vorm waarbij het lichaam en de verbinding lichaam-geest centraal staan. Het lichaam laat zien wat er in de onderstroom speelt, het liegt niet en draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee. Ook dat we in ons ons familiesysteem meenemen dat steunt of juist belemmerend werkt.
Hij heeft een zelfstandig gevestigde praktijk en begeleid groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft hij supervisie aan coaches en is docent aan lichaamsgerichte en traumatherapie opleidingen waar hij het vak systemisch werken geeft.

 

Peter van Kempen van Human Intrest