Nog enkele plaatsen vrij

Familieopstellingen of ook wel systemisch werk heeft de afgelopen jaren een duidelijke plek verworven in persoonlijke ontwikkeling, therapie en coaching.
Ook binnen organisaties is de vraag naar systemische inzichten steeds groter geworden; Ook leiders en leidinggevenden verdiepen zich meer en meer in het systemisch perspectief.

Wil jij meer leren en weten over systemen, familiesystemen en hoe die meer of minder ondersteunend zijn in ons (jouw) dagelijks leven en hoe je kunt helen en herstellen van verwondingen? Doe dan mee aan de 10-daagse leergang systemisch werken.

Eerstvolgende leergang (10 dagen) van start op 9 oktober
In deze Leergang verwerf je inzicht en vaardigheden die geworteld zijn in de oorsprong en traditie van familieopstellingen. Je leert de belangrijkste dynamieken en onderzoekt hoe jouw eigen familiesysteem doorspeelt in je dagelijks leven.

Naast de leergang kun je ook deelnemen aan een workshop van 1 dag.

Zaterdag 13 mei
Zaterdag 24 juni
Zaterdag 8 juli

Peter van Kempen, heeft meer dan 20 jaar ervaring met systemisch werken en heeft gespecialiseerd in een lichaamsgerichte benadering van psychische en lichamelijke klachten. Lichaamsgerichte coaching en therapie zijn een vorm waarbij het lichaam en de verbinding lichaam-geest centraal staan. Het lichaam laat zien wat er in de onderstroom speelt, liegt niet en draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee. Ook dat we in ons ons familiesysteem meenemen dat steunt of juist belemmerend werkt. Hij heeft een zelfstandig gevestigde praktijk en begeleid groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft hij supervisie aan coaches en is docent aan lichaamsgerichte en traumatherapie opleidingen waar hij het vak systemisch werken geeft.

Peter van Kempen