15 jaar Top of the World Reizen!

Profiteer nu van 3 extra GRATIS dagen in Nepal
Zinmail doet je samen met Top of the World Reizen een heel speciaal aanbod: Boek de 15-daagse Jubileumreis ‘Magisch Nepal’ en betaal de prijs van een 12-daagse reis (12 = 15 dagen). Vertrek op 15 april 2023 met Binisha als jouw persoonlijke gids. Wil je meer weten over deze bijzondere jubileumreis mail dan naar thomas@topoftheworld.nl voor het programma of lees verder.
15-daagse Nepal reis ‘Magisch Nepal’

Wil jij je bezinnen in Nepal, het geboorteland van Boeddha? Maak dan de rituelen mee in een beroemd Tibetaans klooster en bezoek o.a. de plek waar Boeddha zijn lichaam gaf aan de hongerige tijger. ‘Magisch Nepal’ is een van A tot Z verzorgde Nepal reis die geschikt is voor alle leeftijden. Er vindt geen trektocht plaats tijdens het unieke programma, wel wandelen. Maximaal 16 reisgenoten voor deze bijzondere Nepal reis. Alle activiteiten en entreegelden zijn inclusief.

Interesse?

Geniet van het heerlijke voorjaar in Nepal; april is de beste maand om je te laten betoveren door prachtige flora en fauna. Stuur een mailtje naar thomas@topoftheworld.nl om het reisprogramma vrijblijvend aan te vragen.

Bedenktijd voordat je definitief boekt

Laat ons na het ontvangst van het programma binnen 10 dagen weten als je de reis eventueel wil boeken (of niet). Als je ons binnen die periode niets hebt laten weten, dan krijgt iemand anders de mogelijkheid om gebruik te maken van het eenmalige aanbod ’12 = 15 dagen’.

Automatisch gespreid betalen

Na de aanbetaling is je deelname aan de reis geregeld. Goed om te weten: STO Garant keert de betaalde reisgelden pas uit aan Top of the World Reizen als de reis is uitgevoerd.

De retourvlucht Kathmandu kunnen we ook voor je regelen als je dat wilt.

Heb je vragen of wil je advies? Bel Holi en Thomas op het onderstaande nummer of stuur een WhatsApp bericht.
Bel of app naar 06 4375 1211 voor alle info.Inspiratie uit Nepal? https://topoftheworld.nl/Nepal is volledig open voor toeristen!

Bekijk ons filmpje op Youtube

Reizigers beoordelen Top of the World Reizen met 4,9 sterren op een schaal van 5 bij Google en Facebook.

·         Terug in Kathmandu van de Himalaya trekking > YouTube

·         Ontvang de beste reistips en speciale aanbiedingen > klik hier

Top of the World Reizen
Plantagestraat 75
NL-3061 SX Rotterdam
Persoonlijk & Vertrouwd | 14 jaar veilig aan top!
Aangesloten bij STO Garant, Calamiteitenfonds, VvKR en Travel Stars