Sinds het begin van de coronacrisis wordt er een extra inspanning van mensen gevraagd om flexibel en veerkrachtig te blijven. Een tijd lang kun je wel alle zeilen bijzetten, maar hoe gaat dit op de langere termijn? Financiële stress, onzekerheid over de toekomst, een werk- en privéleven dat ontwricht raakt en voor sommigen de onzekerheid of ze het als ondernemer wel gaan redden: een burn-out ligt zo op de loer.

Onderneemster Kim de Lange weet hier alles van. Zij is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de ene op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms al teveel. Als onverzekerde ondernemer wil ze zo snel mogelijk beter worden. Hierover schreef ze het tragikomische boek “Anders pak je toch gewoon een goed boek?” dat onlangs verscheen.Als lezer wordt je direct meegenomen in het verhaal van Kim. Door een woud van onzekerheden en paniekaanvallen blijft Kim er met haar geestige terzijdes de moed in houden. En dat ondanks alle goedbedoelde adviezen van haar omgeving, die vaak volledig de plank misslaan: “Wist je wel dat sporten gezond is?”“Anders pak je toch gewoon een goed boek?” is een aanrader voor iedereen die zelf te maken heeft (gehad) met een burn-out. Ook voor partners, vrienden, collega’s en hulpverleners is het boek een must-read. Het helpt hun beter te begrijpen wat iemand met een burn-out voelt en wat je misschien beter wel of niet kunt zeggen en doen.

Lezers zeggen:
 Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ook erg meegeleefd. Daardoor kon ik het moeilijk wegleggen! Knap hoe de schrijfster heel dicht bij zichzelf blijft en ontwapenend schrijft over de angst, onzekerheid en worstelingen die bij burn-out horen. Omdat ze dit met zoveel humor doet, blijft het licht”.

Makkelijk leesbaar. Erg herkenbaar voor iedereen die direct of indirect met een burn-out te maken heeft (gehad). Met humor beschreven en stiekem toch aardig wat aanknopingspunten voor iemand die zoekt naar wat meer grip in een stressvolle situatie. Absoluut een aanrader.”

“In twee rukken uitgelezen. De dagboekvorm maakt dat het prettig wegleest.”
“Een boek voor lotgenoten, familieleden van en hulpverleners.”

Bestel nu een gesigneerd exemplaar via onderstaande knop en ontvang de verzendkosten gratis met de kortingscode Zinmail2020