Zou je ook effectiever willen leren communiceren? Of doelgerichter willen handelen, zodat je krijgt wat je nodig hebt? Zou je meer grip willen krijgen op je emoties, zodat die niet met je aan de haal gaan? Dan is NLP wat voor je.

NLP
 betekent Neuro Linguïstisch Programmeren en is een zeer succesvolle methode om jouw communicatie te verbeteren en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Vanaf de jaren 70-tig van de vorige eeuw verovert NLP meer en meer terrein. En de belangrijkste reden daarvoor is de effectiviteit ervan. NLP geeft je meer grip op je denken, voelen en doen.
Onze doelgroep is heel divers. Of je nu manager bent, coach of trainer. Je werkt in de zorg, in het onderwijs of je bent ondernemer. Misschien ben je vooral geïnteresseerd in bewustzijnsontwikkeling. Mensen die zich bekwamen in NLP zijn succesvoller, of dat nu materieel, emotioneel of spiritueel is en in het algemeen gelukkiger. Het is een zeer praktische opleiding, waarin we veel oefenen, zodat je de mogelijkheid krijgt de aangeboden technieken eigen te maken. De grote kracht van de NLP-opleidingen bij Mindable is rust en aandacht. We werken in kleine groepen, zodat iedereen maximale aandacht en begeleiding krijgt.
Meld je snel aan want er zijn nog maar een paar plekken.
De opleiding wordt gegeven door Kees Dullemond, Internationaal gecertificeerd NLP-trainer en ervaren bedrijfstrainer en coach, samen met een aantal zeer gepassioneerde assistent-trainers.
Voor informatie ga naar onze website mail ons info@mindable.nl of bel 0229-843325.