En geef een boost aan je immuunsysteem! 

Deze unieke vijfdaagse (gratis) challenge start op 4 december, waarmee  je klachten als verkoudheid, griep en hoofpijn kunt verlichten.
Acupressuur (vingerdrukmassage) is een 2000 jaar oude geneeskunst waarbij de vingers worden gebruikt om drukpunten op de huid te stimuleren. Terwijl je deze belangrijke punten masseert, herstel je de stroom van vitale energie (Qi) door de energiebanen (meridianen) in je lichaam en keer je terug naar een natuurlijke staat van balans en vitaliteit.

Kijk nu op www.vitahilda.nl.

Vingerdrukmassage is veilig en gemakkelijk te doen en een bijna vergeten geneeskunde. Ervaar zelf de weldaad van acupressuur. Acupressuur is een alternatief  voor acupunctuur, als je geen naalden in je lijf wilt en als je minder medicijnen wilt gebruiken.
In deze 5-daagse online Challenge:

·         Leer je een aantal algemene acupressuurpunten die iedereen zou moeten kennen voor het geven van een boost aan je immuunsysteem. Je leert ook dat deze punten een positieve werking kunnen hebben tegen pijn en het verlichten van andere klachten.

·         Ontdek je hoe je de punten masseert en hoe vaak je de massage moet herhalen voor het meeste effect.

·         Activeer je de natuurlijke genezende kracht van je lichaam.

·         Leer hoe je de kracht van je vingertoppen kunt gebruiken als een ‘EHBO-doos’.  Je kunt wat je leert op elk moment gebruiken om klachten te verlichten en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren.

Meer info: www.vitahilda.nl. Geef je op via https://vitahilda.nl/gratis-challenge-acupressuur/ en versterk je weerstand.