Ontdek de positieve energie van de Salsa!

Lekker swingen op zwoele en ritmische salsamuziek? De heupen losgooien? De stress van je afschudden? En dan helemaal ontspannen en opladen, zodat je energieker en vitaler en vrolijker bent.
Leer de Salsa Solo op een toegankelijke manier. Een danspartner heb je niet nodig. Doe mee aan de gratis online Salsa Solo Challenge:  start 25 oktober.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop of computer. Je doet de challenge in de week van 25 oktober in je eigen tijd. Vijf werkdagen lang heb je elke dag toegang tot een nieuwe salsavideo van circa tien minuten.

Dans op jouw moment mee in de ochtend, middag of avond. Bij online dansen vergeet je na twee minuten al als je achter de laptop danst. Stilstaan is geen optie als je de heerlijke klanken van de Salsa hoort.

Bekijk hier een filmpje of lees verder.

Energieker, vitaler en vrouwelijker
Latindansschool Hildansa verzorgt ruim zeven jaar Salsa Latin Solo lessen aan voornamelijk vrouwen. Daardoor worden vrouwen energieker, vitaler, vrolijker en vrouwelijker. Honderden vrouwen hebben dit op locatie en online ervaren. Als je van dansen houdt, doe mee met deze swingende en laagdrempelige challenge! Het is speciaal voor beginners en iedereen kan meedoen.

Geef je NU op via www.hildansonline.nl!

Deel de challenge en maak kans op een gratis online basiscursus Salsa Solo! Denk aan een vriendin of andere bekende die op een leuke manier beweging en positieve energie kan gebruiken. Denk aan  iemand die soepeler wil worden in de heupen, last heeft van stijfheid of herstelt van een burn-out. In de heupen en onderrug slaan we veel stress op. Door te dansen verminderen je klachten.
Doe mee!