Live The Connection leert jou gratis ontstressen in tijden van crisis
Iedereen raadt in deze tijden aan om ‘niet in paniek te raken en rustig te blijven’, maar HOE krijg je dat voor elkaar? Je blijft rustig door de stress rechtstreeks in je brein aan te pakken: daar waar het ontstaat.

Live The Connection biedt gratis en online  ‘Het ABC van ontstressen’ aan: een snelle en efficiënte methode die je zelf vanuit huis kunt toepassen om van je stress af te raken. Bekijk de uitleg online en download het stappenplan. Hiermee kun je ‘Het ABC van ontstressen’ leren en direct toepassen.

Bij stress worden er tussen de verschillende delen van de hersenen minder (neurale) verbindingen gemaakt. Dat maakt je dommer dan je bent! De oplossing om uit de stress te raken, weer rustig te worden en je probleemoplossend vermogen weer op peil te krijgen, is dus door die verbindingen te herstellen. Je hebt je beide hersenhelften nodig en véél verbindingen tussen beide. Dat noemen we een verbonden brein. Hoe je dat doet is de grote vraag.

Hoe geraak je nu zo snel mogelijk van een brein in stress in een verbonden brein?
Door verbindingen te maken met behulp van een eenvoudig en snel stappenplan: ‘Het ABC van ontstressen’. Dat leer je in de video ‘EHBO: Eerste Hulp Bij Onrust’ die Live The Connection het in deze tijden van crisis gratis online ter beschikking stelt.

Kijk voor meer informatie op www.ontstressen.nu