Gratis Workshop NLP 9 oktober of 17 november
NLP is een succesvolle methode die je helpt om meer uit jouw leven te halen. Wil jij ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen? Kom dan naar een van de gratis NLP Workshop van Response Instituut in Roermond.
Response instituut is al meer dan 10 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van NLP en Hypnose met meerdere vestigingen in het land.

Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je NLP kunt inzetten om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Naast de inleidende theorie ervaar je tijdens de workshop praktisch hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert.

Meld je hier direct aan of lees meer over NLP.

Gratis Workshop Zelfhypnose 1 november Roermond
Zou jij willen weten hoe je brein werkt en hoe je contact legt met je onderbewuste, het systeem dat miljoenen processen in je lichaam regelt zonder dat je daar bewust van bent?
Workshop Systemisch Werken 31 oktober Roermond
Leer en ervaar tijdens deze 1-daagse workshop hoeveel invloed systemen als familie, vrienden of werk ongemerkt hebben op jouw denken, doen en leven. Je leert niet alleen die systemen te doorgronden, maar vooral ook hoe je deze kunt gebruiken om jouw persoonlijke groei te bevorderen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden >>