In de post Hbo Holistisch Coach-Counselor ga je vooral veel zelf ervaren en ontdekken, want: je leert het beste door te ervaren. Juist hierdoor ontstaat kennis en wijsheid en word je ‘ervaringsdeskundige’!

Als Holistisch Coach-Counselor ondersteun je zelfkennis en zelfbewustzijn. Je ondersteunt de ontwikkeling van de inherente mogelijkheden van de cliënt om deze belemmering om te zetten dan wel om anders met deze belemmeringen om te gaan. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid. Je vergezelt de cliënt in bescheidenheid en heldere intentie, in een ruimte van stilte en transformatie waarin alles kan gebeuren.

Onze opleiding is ook geschikt indien je al een eigen praktijk hebt en graag op een diepere laag met je cliënten wil gaan werken. Maar als je nog geen ervaring hebt in het werken met mensen ben je ook van harte welkom.

Op 5 oktober start er weer een nieuwe groep!
Wil je meer weten over deze mooie opleiding?  Bezoek de website of neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek! Op de online open avond op 21 september kan je vragen stellen en twee docenten ontmoeten.