De manier waarop we communiceren is van grote invloed op hoe we gehoord en verstaan worden door anderen. Dat heeft direct effect op de kwaliteit van onze (werk)relaties. En deze relaties bepalen in sterke mate de ervaren kwaliteit van ons levensgeluk. Binnenkort start ik weer met nieuwe (online) trainingen Verbindende Communicatie. Bekijk hier de agenda.

Peter van Kempen, Trainer Verbindende en Geweldloze Communicatie

Geweldloze | Verbindende Communicatie is voor mij een methode voor persoonlijke en professionele groei. Het ondersteunt en verdiept relaties en helpt conflicten te voorkomen. Het is een andere manier van denken, doen en communiceren dan dat je geleerd hebt! Voor mij is het bevrijdend, verbindend, assertief en ondersteunend aan mijn levensgeluk. Sinds 2011 geef ik trainingen en ondersteun ik mensen en organisaties die dit gedachtegoed willen verkennen en eigen willen maken. Wil je ook meer weten over Verbindende Communicatie. Kijk dan op www.taaldiewerkt.nu

Een verrijkend effect op je eigen levensgeluk

De psycholoog Marshall Rosenberg ontwikkelde een denkwijze met daaraan een communicatieproces dat mensen in staat stelt om verbinding te creëren met zichzelf en anderen dat defensief of aanvallend gedrag ombuigt naar inzicht in onszelf, samenwerking en verbinding.
Dit door te communiceren op een manier waarbij je recht doet aan de gevoelens en behoeften van alle betrokkenen en dus oog hebt voor wat jijzelf en de ander(en) nodig hebben. Zowel in (liefdes)relaties, als in onderwijs en organisaties is het bewezen effectief. Het heeft een verrijkend effect op je eigen levensgeluk.
Meer weten? Kijk op www.taaldiewerkt.nu

Live trainingen

2-daagse training in Amersfoort
Zaterdag 12 en zondag 13 juni
Vrijdag 3 en zaterdag 4 september

Online
7 avonden basistraining
14, 21 en 28 september, 5, 12 en 26 oktober en 2 november

Bekijk hier meer informatie.