Leef het leven en verbind je met jezelf in de stilte en de vrede van de natuur. In ons hectische leven zijn we dit vaak kwijtgeraakt. Een week om helemaal tot rust te komen en je te voeden in de natuur van de Alpen! We leren onze obstakels herkennen, te overwinnen en ontdekken de vreugde van het leven zelf. 

In de ziel van de natuur vind je de natuur van je ziel

We hebben de ruimte voor verstilling en los te komen van de dagelijkse verplichtingen, het moeten, het presteren en aan verwachtingen voldoen. Tijd om even bij te tanken. In de bergen is plaats voor een innerlijk gesprek en dankbaarheid voor de schoonheid om je heen.

Een cadeau voor jezelf na de Coronatijd met zijn beperkingen! Oostenrijk is weer open en veilig. Daarbij blijven we in deze week in onze eigen ‘ bubbel ’.

Geen tijd hebben voor bezinning is geen tijd hebben om te kijken waar we heen gaan, omdat we het te druk hebben om er te komen.

Gedurende 7 dagen werken we met: Inspirerende teksten, Mindfulness &  Heartfulness, Yoga, Meditatie, Mindful wandelen in de bergen en een Stiltedag met een LATIFA wandeling.

Periode: 18 september tot 25 september 2021
Verblijf: Chalet ‘Sonnenheim’ in Piesendorf/Zell am See.
Kosten: 645,-
Info: Marlies van Son, www.quantumvision.nl