Op vakantie gaan in Roermond door je eigen innerlijke landschap

Tijd en geld is kostbaar. Het ja-woord geven aan een langdurige NLP-opleiding is dan ook een behoorlijke tijds- en geld investering! Wat als we je nu vertellen dat je in de zomer 4 dagen NLP kunt ervaren zonder dat het je 1 cent kost. Zou jij daar dan voor gaan? Kijk hier voor alle informatie over NLP Summercamp of lees verder.

De NLP Summercamp
Daarom hebben wij bij Response Instituut de NLP Summercamp opgezet. Kort, zeer krachtig en geheel gratis te volgen! Deze 4-daagse NLP Summercamp gaat verder dan alleen snuffelen aan NLP. Je zult door onze speciale trainingsmethoden ervaren hoe snel je door je persoonlijke ontwikkeling gaat, jouw leven koers geeft, patronen uit je verleden doorbreekt en krachtiger communiceert door de eenvoudige communicatiegeheimen van NLP.

Hoe zou het voor je zijn om overdag bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en ’s avonds heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van Roermond, restaurantjes, gezellige terrassen en de bootjes aan het prachtige water. De NLP Summercamp is als op vakantie gaan door je eigen innerlijke landschap. Een betere vorm van vakantie om tot rust te komen en contact met jezelf te hebben is er niet.

Waarom zou je dit willen doen?

1. Je wilt de kracht van NLP leren toepassen in je leven.
Al meer dan 40 jaar levert NLP voor veel mensen op effectieve wijze verbluffende resultaten. Je leert niet alleen beter communiceren met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Tegelijkertijd leer je je brein binnenste buiten keren om makkelijk negatieve gedachten en gevoelens te transformeren.

2. Je wilt me-time creëren.
Je gaat 4 dagen kiezen voor jezelf. Wellicht wil je meer tot rust komen, weg van de drukte en jezelf beter begrijpen. Je wilt leren wat je diep van binnen drijft en waar je hart naar hunkert. Misschien weet je dat al echter ga je een stap verder om er ook daadwerkelijk naar te handelen.

3. Je wilt de regie pakken.
Je bent klaar om te leven naar de verwachtingen van anderen. Je wilt je eigen koers varen om gelukkig te zijn. Soms lijkt dit mijlenver van je vandaan te staan, maar je gaat ervaren hoe het is om vanuit wie je bent je leven te leiden zoals jij dit wilt. Niet vanuit ego maar vanuit authenticiteit.

4. Je wilt ontdekken wie je bent.
We leven in een wereld waar er veel van ons gevraagd wordt. Soms worden we geleefd. Maar naar welke normen en waarden leef je eigenlijk? Je gaat leren wat van jou is en wat niet van jou is. Ofwel welke patronen heb je aangeleerd die je niet meer dienen. Je gaat deze patronen vaarwel zeggen zodat je ont-wikkelt en thuiskomt in jezelf. Klinkt misschien wat zweverig maar zou het niet mooi zijn om voelen hoe je dicht bij jezelf kunt blijven en geen schroom hebt om je boodschap aan de wereld te communiceren?

5. Je wilt de geheimen van communicatie ontrafelen en toepassen.
Jouw state of mind bepaalt de impact die je hebt op anderen. Je gaat aan de slag met NLP-technieken die je in een instant innerlijke rust, zelfvertrouwen, balans, eigenwaarde, vrijheid en geluk geven. Je bent dus niet meer een ongeleid projectiel in je emoties. Je leert je emoties zelf te kiezen.

En waarom is het dan gratis?
Dat komt omdat de overheid het belangrijk vindt dat mensen persoonlijk en professioneel groeien. Hiervoor hebben ze het STAP-budget opgezet. Je mag 1 keer per jaar maximaal € 1.000 aanvragen en gebruiken bij een STAP-opleider. En laten wij nu net een geaccrediteerde STAP-opleider zijn die door de overheid is goedgekeurd.

Bekijk hier alle informatie over de NLP Summercamp en neem je kans om op vakantie te gaan door je eigen innerlijke landschap.