Nieuwe opleidingen Response Instituut starten in november

Wil ook jij ontdekken wat hypnose kan betekenen voor jouw cliënten of voor jezelf? Dan zijn de Hypnose Basis en/of de Hypnosecoach opleiding van Response Instituut een uitstekend vertrekpunt! Erkend, gecertificeerd én met jarenlange ervaring. Bekijk nu de hypnose basisopleiding of of lees verder.

De hypnose basis | 5 november 2021

Zou je hypnose willen toepassen om mensen van fobieën, stress, slapeloosheid, verslavingen af te helpen? Leer hypnose binnen 3 dagen! De hypnose basisopleiding is een erkende 3-daagse opleiding waardoor je zelfstandig & veilig een volledige hypnosesessie kunt doen. Je bent dan in staat om jezelf en anderen op verschillende manieren te hypnotiseren en mensen veilig uit hun hypnose te halen.
Inschrijven is hier mogelijk.

Response Instituut  al 12 jaar  dé opleider in NLP en hypnose
Al meer dan 1.000 mensen hebben succes en groei ervaren, op persoonlijk én professioneel vlak. Bij Response Instituut krijg je les van de beste. Al onze coaches zijn gecertificeerd en lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP en hypnose. Response Instituut leert jou op een toegankelijke manier alle skills te gebruiken die je tot een goede hypnose- coach maken.

Dus, maak gebruik van deze mooie kans en meld je nu alvast aan via de website.
(Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar).