Leer leuker leven met deze gratis opleidingen!

Op 3 juli is het weer zo ver en kun jij jouw STAP Subsidie aanvragen!
Maar… Het zou zomaar kunnen dat dit de laatste keer ooit is. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om gebruik te maken van de €1000 die de overheid je geeft om je persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Dé plek om dit te doen is opleidingsinstituut UNLP.

Bekijk hier de STAP opleidingen van UNLP of lees verder.

NLP in 2 dagen (gratis met STAP!)
Wil je ontdekken hoe je in twee dagen sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan? Hoe je makkelijker verbinding kunt maken met jezelf en anderen? Hoe je simpelweg je leven leuker en makkelijker kunt maken? NLP is daar dé manier voor!
Lees meer over NLP in 2 dagen

Systemisch coachen (gratis met STAP!)
Wil jij je ontwikkelen als coach en systemisch werk gebruiken in jouw gesprekken? Met de 4 daagse Systemisch Coachen training kom je in een korte tijd tot hehtt maximale resultaat met jouw cliënt!
Lees meer over Systemisch Coachen

Hypnose (gratis met STAP!)
Ons gedrag wordt voor 95% gestuurd door ons onbewuste! Dit betekent dat vastgeroeste denkpatronen, negatief gedrag en ongewenste emoties buiten ons bewustzijn gebeuren en in stand worden gehouden. Hoe lekker zou het zijn om dat los te kunnen laten? Het kan met hypnose!
Lees meer over Hypnose

Wil jij vol duiken in persoonlijke ontwikkeling? Dan kun jij één van de andere grote opleidingen van UNLP met €1000 korting volgen! Want we kunnen ons zo voorstellen dat je dat met dit mooie weer mooi voor iets anders kunt gebruiken ☀️
Een overzicht van alle opleidingen die met STAP (gratis) te volgen zijn vind je hier.