Voor iedereen die nog beter wil leren communiceren

100% vergoed met STAP-budget

Erg knap hoe de trainers in zo’n korte tijd (3 dagen) zo’n diepgang en ontwikkeling hebben kunnen bereiken. Met humor en kwetsbaarheid tegelijk.
Carlijn

Wil je meer inzicht in je eigen communicatie, hoe anderen communiceren en hoe je gesprekken effectiever kan laten verlopen? Dan is de training: ‘Sterk in Communicatie: van Dramadriehoek naar Winnaarsdriehoek’ echt iets voor jou.
De training helpt je om meer uit jezelf te halen en je communicatie met anderen te verbeteren. Na deelname zal je impact op je omgeving groter zijn en weet je gesprekken beter te leiden. Anderen zullen je bijvoorbeeld ervaren als meer zelfverzekerd, krachtig, overtuigend, tactvol, coachend en/of inspirerend. Kijk hier voor alle informatie of lees verder.

Dit levert het je op:

  • Ik ben me bewuster geworden van eigen en andermans communicatiepatronen en hoe je daarmee om kan gaan.
  • Ik merk dat ik mijn grens beter aanvoel en deze beter kan aangeven. Ik kom daardoor duidelijker en meer zelfverzekerd over.
  • Ik kan beter benoemen wat er bij mij gebeurt (waarom ik bijvoorbeeld wat geprikkeld reageer) en dat nodigt anderen ook uit om open te zijn, waardoor de samenwerking beter verloopt.
  • Ik weet nu wat ik kan doen als iemand zich als slachtoffer (‘overkomt mij altijd’) of redder (geeft ongevraagd advies) opstelt en ben me ervan bewust als ik dat zelf doe.
  • Ik zie nu beter hoe de ander communiceert en kan tijdig bijsturen als we in ‘de dramadriehoek’ belanden. Hierdoor verlopen gesprekken effectiever.
  • Ik weet nu waarom ik zo ongelofelijk ongeduldig word als iemand een heel lang verhaal houdt en hoe ik het contact toch weer kan aangaan.
  • En nog veel meer.

Meer informatie