Leonie Joey Brown organiseert magische zomerweken voor vrouwen. Deze zomer is het thema Beyond: Overvloed & Verbinding met je Creatieve Bron. Ze noemt het ‘jouw Spirituele Baarmoeder’.

De Zomerweek Beyond is een uniek concept: je moet het ervaren om te beseffen dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Zorg dat je er op tijd bij bent.

SOULWORK

Centraal staat de verbinding met je essentie en het landen in jezelf, en van daaruit de verbinding met de Creatieve Bron, de baarmoeder van alle leven en creatie, of zoals ik dat noem, de Cosmic Womb.
In die verbinding, leer je je te openen voor meer overvloed, liefde en creatieve flow in je leven.
Van de eerste punt die we neerzetten in ons schrijfboek, volgen we het pad naar die plek diep in ons waar we kunnen landen, veilig zijn en creëren in het bewustzijn van ons volledig potentieel. We schrijven en bewegen onze ziel weer heel.

BODYWORK

We geven veel aandacht aan het belichamen van het hele proces. Daarom beoefenen we, naast dagelijkse schrijfmeditatie en opstellingen, ook Yin Yoga en Tai Chi.
We are Calling our Souls Home! We roepen onze ziel terug naar huis, terug naar onze Spirituele Baarmoeder, terug naar het lichaam dat ons draagt. We reizen en bewegen naar eenwording met je prachtige zelf.
De Zomerweek Beyond heeft een long-lasting-effect. Je mag je verwachten aan voelbare transformatie.
Wanneer: 5 -11 augustus
Waar: De Kluizerij te Affligem, België.
Bekijk hier het filmpje: https://youtu.be/u8F84pt4k44