Zaterdag 26 oktober 2019 van 10:00 uur tot 18:00 uur in het Ampt van Nijkerk

Tijdens deze inspirerende training leer je hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren.
Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent dat je alleen gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven.
Maar helaas gaat in het echte leven niet altijd alles goed.

Wat je echt wilt, is leren hoe je opvallend gelukkig kunt zijn, dus zonder reden.

Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.
Tijdens deze inspirerende training demonstreert persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien.

Je leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties.

Meer informatie

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP-opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. Robin publiceerde in 2017 zijn eerste boek: De kracht van NLP, dat maandenlang in de bestsellertop 100 van Managementboek.nl stond. De twee wekelijkse columns van Robin, worden door meer dan 55.000 mensen gelezen. Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media.