Ontdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Tapping
en hoe jij de kracht kunt gebruiken op 28 september en op 2 november in Delft.
‘Het Fundament van Energy EFT Tapping, de basis van Modern Energy Tapping’, is ontwikkeld door Silvia Hartmann!Voor wie is de trainingsdag bedoeld? 
Deze dag is er voor mensen die met mensen werken. Mensen die met mensen werken zijn zelf één van de belangrijkste middelen die in bv. begeleiding, coaching en therapie worden ingezet.

Wat kan je verwachten?

·         Een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE!

·         Deze basis-dag is gericht op de techniek, zelf en samen met anderen effectief gebruiken bij het omgaan met dagelijkse spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

·         Deze trainingsdag geeft een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel veerkrachtig te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die vaak onvermijdelijk zijn bij het werken met mensen. Voeg Energy EFT toe aan je toolbox.

Details:
Deze training van een dag wordt gegeven in een kleine groep door: Jacqueline Besseling,
o.a. Energy EFT en Modern Energy Tapping professional en Officieel trainer in Nederland voor de Guild of Energist Engeland. Ook (senior) Geregistreerd Vaktherapeut Psychomotorisch Kindertherapie en aangesloten bij de FVB waar deze dag (tot nu toe altijd) 6 registratiepunten geeft.

Waar kan ik me inschrijven? 
Inschrijven kan via Eventbrite: klik hier

Contact:
Praktijk EFToke Jacqueline Besseling
EFToke@gmail.com

www.EFToke.nl 
Ook voor individuele EFT sessies.