Verreikend – Verrijkend

Uwe Albrecht is arts en pionier van Innerwise. Je kunt hem nu live te ontmoeten in Nederland op 21 februari 2018 te Zeist.

Vanuit inzichten en ervaringen heeft Uwe Albrecht Innerwise als energetisch heilsysteem ontwikkeld. Door verbinding met innerlijke wijsheid kan genezing plaats vinden van mens en dier maar ook van alle systemen, organisaties, teams, projecten, situaties etc.

Innerwise geeft inzicht in energetische patronen en energie velden, die aan het leven ten grondslag liggen en geeft wegen aan hoe blokkades in alle levensgebieden getransformeerd kunnen worden. Innerwise kan je helpen om in lijn met je innerlijke bron te komen. Je hebt alle wijsheid in je en je kunt daar toegang toe krijgen als jij dat wilt.

Ook kun je “in gesprek komen” met de niet sprekende mens (in coma, met beperkingen, ongeboren kind), met dieren. Altijd wordt vooraf de vraag gesteld of het nodig en gewenst is, of het in het belang is van alle betrokkenen om aan de slag te gaan met Innerwise. Daarbij zijn de instrumenten van Innerwise speels, creatief en is er lichtheid in het werken ermee.

Het is een uitnodiging om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven.

Datum: 21 februari 2018
Plaats: Helicongebouw Socrateslaan 22a Zeist
Aanvang: 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur
Prijs: 35,00
De avond is in het Engels

Meer informatie en aanmelden via het aanmeldingsformulier www.fionageraets.nl of fionageraets@gmail.com. Meer over Uwe Albrecht op www.innerwise.de