Praktische psychologie (3 dagen, 100% vergoed met STAP-budget)

Heb je interesse in toepasbare psychologie? Wil je meer uit jezelf willen halen en meer inzicht krijgen in het ontstaan van patronen, zowel bij mensen als in organisaties? Dan is de 3-daagse training Praktische Psychologie echt iets voor jou.
In deze training krijg je de highlights mee van drie belangrijke psychologische stromingen: NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. De training ondersteunt mensen zowel in hun werk als in hun privéleven. Professionals zoals bijvoorbeeld, coaches, begeleiders, leidinggevenden en ondernemers worden beter in hun rol. De training helpt je ook om je communicatie- & begeleidingstoolkit uit te breiden met bruikbare inzichten, modellen en interventies.
Kijk direct hier voor alle informatie, of meld je hier aan, of lees hieronder de ervaringen van Jayshri Doebar-Bachoe.

‘Ik heb echt stappen gezet in mijn ontwikkeling’

Jayshri over praktische psychologie

Ik heb niet alleen kennisgemaakt met NLP wat ik al heel lang wilde, maar ook met Transactionele Analyse en Systemisch Werken en heb echt stappen gezet in mijn ontwikkeling”.
”Ik weet nu al: ik wil meer dan dit. Ik wil graag volgend jaar de 2-jarige opleiding van Innerland doen waarin deze 3 psychologische stromingen uitgebreid aan bod komen. Het is goed om ermee bezig te blijven en je te blijven ontwikkelen.”
Jayshri

Meer weten? Kijk op Innerland.nl

Key learnings
• Door de interventies vanuit de verschillende psychologische stromingen heb ik nieuwe inzichten over mezelf gekregen waardoor ik mezelf nog beter heb leren kennen.
• Ik heb ontdekt waarom ik op een bepaalde manier denk en reageer, en hoe ik vanuit een ander perspectief (minder vanuit strijd en meer vanuit rust en met open vragen) kan reageren. Het lukt me nog niet altijd maar ik zet wel stappen.
• Ik heb geleerd om bewuster te kijken naar het gedrag van de ander en de ander meer ruimte te geven voor zijn/haar eigen proces en er voor de ander te zijn als hij/zij wil reflecteren of zaken wil bespreken.
• Ik heb ontdekt over mezelf hoeveel ballen ik in de lucht probeer te houden, dat ik aardig perfectionistisch ben en hoe ik hier beter mee om kan gaan.
• Ik ben nu ook duidelijker in het aangeven van mijn grenzen, ook op het werk. Ook dat helpt om beter in balans te blijven.
• Ik wil nog meer dan dit en wil me blijven ontwikkelen!