“Deze methode is goud! Het is de psychologie van de toekomst”

Als jij de onvoorwaardelijke liefde tussen ouders en kinderen effectief werkzaam wilt maken om daarmee de problemen van kinderen te verhelpen, ouders kansen te bieden en gezinnen gelukkig te maken, kom dan in actie en meld je aan voor de laatste plaatsen in de Training tot Kindertolk 2018-2019.

Vanuit hun gevoeligheid en puurheid en met hun expressie geven kinderen heel goed aan wat er bij hun opvoeders nodig is om samen weer in de flow te komen. 

Zo hield een baby’tje op met spugen toen haar moeder leerde nee-zeggen; een jongetje werd zindelijk toen zijn vader zichzelf ander werk gunde; een kind werd weer speels toen moeder voor haar geluk koos enz. enz.

Janita Venema, de initiator van de PresentChild® methode, trainer en de schrijfster van het boek ‘Het Fluisterkind zegt het zo: “Als er iets met de appels aan de hand is, dan helpen we toch de boom? Dezelfde logica gaat op voor ouders en kinderen. Ons basismateriaal is het verhaal van ouders over het probleem van het kind, daaruit komt een kristalhelder de boodschap voor de ouder of opvoeder naar voren.”

De training is een jaarprogramma van 10 intensieve lesdagen én thuisopdrachten in Baarn en Antwerpen. In NL wordt de opleiding geaccrediteerd door vele verenigingen; in België kun je gebruik van de KMO-portefeuille.

Meer informatie en inschrijven
Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar. De ervaring leert dat het vanaf augustus vaak hard gaat met de aanmeldingen. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang en kijk dan op www.presentchild.com. Je kunt daar meer lezen over de training, een oriënterend gesprek aanvragen, je aanmelden, voorbeelden lezen etc. 

PresentChild: een kostbaar geschenk!