Wonder Women united!

Voel jij het ook, mooie vrouw, die roep van binnenuit naar méér, naar dieper? Voel je het verlangen om je ongeremde en ongetemde natuur te bevrijden en je te verbinden met de oneindige magische ruimte in jou?
Dat komt mooi uit. Want dat is precies wat wij jou kunnen aanbieden. Welkom bij Wonder Woman, het gloednieuwe Jaarpad voor magische, wilde wijven.

Diepgaande reis

Wonder Woman is een diepgaande reis van een jaar langs jouw magische, vrouwelijke potentieel. Je start bij jouw relatie met Pachamama, de wijze en voedende aardemoeder, en bij het werken met de helende kracht van planten en kruiden. Vanuit daar reis je via de transformerende kracht van seksuele energie naar jouw magische vermogens. Om jezelf uiteindelijk te openen als kanaal voor goddelijke, universele energie. Je maakt jezelf tot instrument door je helende vermogens te activeren en deze in te zetten voor het grotere geheel: heling van de aarde en haar bewoners.

Wild & puur & vrij

Tijdens het Jaarpad is er veel ruimte om de flow te volgen en om dingen in het moment te laten ontstaan. Magie laat zich tenslotte niet plannen. Maar je kunt in ieder geval rekenen op: avontuur, diepgang, veel natuur, inzichten en oud weten, tranen van het lachen, wild & puur & vrij, verbinding, delen, herkenning, heerlijk heksen, kwetsbaarheid, uitgedaagd worden, remmen los, sisterhood, verwondering, verstilling. En héél veel magie!

Hoe ziet het Jaarpad eruit?

Het Jaarpad bestaat uit 6 blokken van 2 of 3 dagen. Deze vinden eens in de 6 à 10 weken plaats, startend in oktober 2020 en eindigend in juni 2021. Het Jaarpad wordt ondersteund door een What’s App-groep waarin we ervaringen en tips delen en elkaar ondersteunen indien nodig. Elk blok starten we met een deelronde, dans en een sjamanistische ritueel. Wil je weten hoe het Jaarpad er verder uitziet? Bekijk hier >> 

Voel je je geroepen om dit magische jaarpad samen met ons te bewandelen? Laat het ons weten.
Een magische groet,
Margit & Marloes