Meld je nu al aan voor een STAP Summer School van Innerland die 100% vergoed wordt met STAP-budget!

Een STAP Summer School van INNERLAND ga je drie dagen focussen op jezelf en je persoonlijke ontwikkeling op onze prachtige locatie in Castricum, vlakbij bos, strand en duinen.
Op eigen initiatief kun je nog tussenovernachtingen boeken om er even helemaal tussenuit te zijn deze zomer. Na je aanmelding geven we je nog tips voor hotels waar we goede ervaringen mee hebben. Leuk om naar uit te kijken. Ook wij hebben al zin in deze Summer Schools!
Lees hier meer over onze interessante STAP Summer Schools of lees verder.

Summer School NLP Essentials (3 dagen aaneensluitend)
Met NLP leer je ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook anders mee om en krijg je een structureel andere, effectievere kijk op dingen. Je gaat anders luisteren en communiceren, en de gevolgen daarvan zijn positief en direct merkbaar. Deze training is voor iedereen die wil kennismaken met de belangrijkste onderwerpen van NLP en nog meer uit zichzelf wil halen. Lees hier meer.Summer  School Transactionele Analyse (3 dagen aaneensluitend)
Transactionele Analyse geeft je inzicht in de ‘besluiten’ die je in je vroege levensjaren hebt genomen. Inzicht hierin maakt de weg vrij te kiezen voor het loslaten van de automatische reacties en biedt een opening naar persoonlijke groei. Deze training is voor iedereen die wil kennismaken met Transactionele Analyse, openstaat voor zelfreflectie en stappen wil zetten in zijn of haar ontwikkeling. Lees hier meer.

Summer School Praktische Psychologie (3 dagen aaneensluitend)
Zou je willen kennismaken met NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken? Dan is deze training echt iets voor jou! Op basis van oefeningen, nieuwe inzichten en ervaringen zet je stappen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lees hier meer.

Summer School Sterk in Communicatie: van Dramadriehoek naar Winnaarsdriehoek (3 dagen aaneensluitend)
Wil je effectiever communiceren, anderen gemakkelijker meekrijgen, en effectiever reageren op lastige gesprekssituaties? En leren hoe je van Dramadriehoek in de Winnaarsdriehoek komt en blijft? Deze training helpt je om je communicatie skills te verbeteren! Lees hier meer.

STAP-budget
Alle INNERLAND-trainingen zijn te volgen met €1.000 euro STAP-budget subsidie van de overheid. Reserveer nu een plek bij INNERLAND en je ontvangt direct na aanmelding je STAP-aanmeldingsbewijs waarmee je op 28 februari STAP-budget kunt aanvragen bij UWV. Meld je vandaag nog aan zodat we een plek voor je vrij kunnen houden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier