Wil je na de zomer (verder) werken aan je persoonlijke en/of professionele systemische ontwikkeling? Start dan met één van onze 8-daagse opleidingen familieopstellingen of organisatieopstellingen.

Basisopleiding familieopstellingen: start 6 september
In deze opleiding leer je wat systemisch werken is en wat familieopstellingen zijn.
Centraal hierbij staan de theorie van de familieopstellingen en jij samen met de praktijk van jouw eigen systeem van herkomst. Korte stukken theorie wisselen zich af met veel oefeningen en opdrachten in de vorm van opstellingen. Daarbij werken we met modules.
Deze opleiding is hét fundament voor de vervolgopleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen. Je leert de theorie en je systeem van herkomst door en door kennen.

Vervolgopleiding familieopstellingen: start 13 september
Na de/een basisopleiding familieopstellingen, waar je eigen, systemische persoonlijke ontwikkeling voorop stond, leer je in de opleiding familieopstellingen steeds meer systemisch te kijken, denken en vragen van cliënten te vertalen naar opstellingen.
Je leert zelf opstellingen te begeleiden, mede aan de hand van verschillende modules. (Je werkt tegelijk aan je persoonlijk leiderschap). Er wordt uitgebreid aandacht besteedt aan het 1-op-1 coachen door tafelopstellingen en werken met vloerankers. Er is veel ruimte om te oefenen en om vraagstukken in te brengen.

Opleiding organisatieopstellingen: start 27 september
In deze opleiding leer je het systemisch werken toe te passen in organisaties. Qua instrument (de opstelling) en basisprincipes verschillen organisatieopstellingen niet veel van familieopstellingen. Het toepassingsgebied is zeker anders.
Na een (basis)opleiding familieopstellingen, waarin de theorie en je eigen systemische, persoonlijke ontwikkeling voorop stond, leer je zelf opstellingen begeleiden, systeemdynamieken in organisaties herkennen, systemisch kijken en denken, systemische interventies uitvoeren en je werkt tevens aan je persoonlijk leiderschap.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging? Vraag naar de mogelijkheden van PE-punten.

Meer weten? Kijk op latitudeopleidingen.nl