SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN: JOUW IDEALE VAKANTIELECTUUR
Wie ben je écht? Wat staat jou te doen in dit leven? Hoe klinkt jouw schrijfstem? En hoe geef je gehoor aan die innerlijke stem die je al zo lang roept?

SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN, ONTDEK JE WARE VERHAAL
Het gloednieuwe boek van schrijf- en bewustzijnscoach Joey Brown neemt je mee op een schrijfreis naar je ware zelf, je intuïtie en je levensmissie. Het leert je alles over schrijfmeditatie en hoe schrijven je kan helpen om antwoorden te vinden op je levensvragen. Het is bedoeld voor iedereen met een verlangen naar méér: naar verdieping en naar verbinding. Of je nu pas begint met schrijven of al langer schrijft, met dit boek ontdek je al schrijvend je ware verhaal.
Waar je deze zomer ook heen trekt, Schrijven naar bewustzijn reist graag met je mee! Zoek een rustig plekje op, koop jezelf een schrijfboekje (voor de schrijfmeditaties) en duik de stilte van je schrijven in!
Te koop bij Standaard Boekhandel. Graag even proeven? Download en print dan hier jouw 25 bladzijden gratis sneak preview!

Joey Brown

JOEY BROWN is auteur en schrijf- en bewustzijnscoach. Centraal in haar werk staan stilte, zingeving en bewustwording. Haar focus ligt daarbij op het transformerende proces dat schrijven in beweging zet. Ze staat bekend om haar schrijfmeditaties, haar zelf ontwikkelde methode van zelfreflectie. Omdat ze graag de diepte in werkt, organiseert ze voornamelijk meerdaagse schrijf- en stilteretraites in België en op het Griekse eiland Ikaria, waar ze sinds enkele jaren woont