Ontdek je eigen wijsheid

Alles is energie en chakra’s zijn de centra van ons energetische systeem. Het woord Chakra betekent letterlijk ‘wiel’. Om je in balans en gezond en vitaal te kunnen voelen, is het belangrijk dat de 7 wielen van energie vrijuit kunnen draaien en stromen in het lichaam. Is dat niet het geval, dan leidt dat op den duur altijd tot klachten.

Voel je dat je vrijuit kunt spreken of ken je de angst om te uiten wat je werkelijk voelt of denkt? Dat laatste heeft vaak zijn oorsprong in het familiesysteem of de cultuur waarin je bent opgegroeid en brengt een onbalans in het keelchakra.
Heb je weinig zelfvertrouwen of het gevoel er alleen voor te staan, dan zal je basischakra uit balans zijn.
Geef je liefde en zorg vooral aan de ander en vergeet je daarin jezelf, dan zal de balans in het hartchakra verstoord raken.

In onze jarenlange ervaring in het Systemisch werk, zien we in de opstellingen hoe de (familie)thema’s in relatie staan met de Chakra’s. In deze Eigen Wijsheidtraining nemen we de Chakra’s als ingang om zicht te krijgen op mogelijke oorzaken van gestagneerde energie en onbalans. Met behulp van de opstellingen onderzoeken we hoe de energie weer kan stromen en waar heling plaats kan vinden. De kennis van de chakra’s kan je helpen om voortgang te geven aan wat je uit de opstellingen meeneemt. Daarnaast zullen meditaties en oefeningen je helpen om je chakrasysteem te ondersteunen.

Wil jij zicht krijgen op waar het bij jou (om) draait?

Vrijdag 20 t/m zondag 22 mei 2022 en 8 juli van 10.00 tot 17.00 uur.
Lavida Aalsmeer, Oosteinderweg 59 WS
Trainers: Marianne Buskermolen, Lidwien van den Broek en Jessica Buskermolen

Incl. materiaal, arrangementskosten en 1 energetisch massage:
Particulier 575 – Zakelijk (betaling door bedrijf/werkgever) 850
Aanmelden: info@tco-aalsmeer.nl of bel 0623545717
www.tco-aalsmeer.nl

www.in-stappen.nl

www.lavida-aalsmeer.nl