Met € 1.000 STAP-subsidie

Wees er op tijd bij. Meld je vóór 2 mei hier aan voor de bijzondere training Praktische Psychologie waar 3 belangrijke psychologische stromingen samenkomen.
In deze inspirerende training leer je gebruik te maken van het beste van de volgende drie psychologische stromingen: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen), met allen een eigen visie op gedragsverandering en bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling.

Deze bruisende training brengt je verder door meer inzicht in jezelf en anderen. Hoe werkt het nu met en tussen mensen? Hoe werkt communicatie en kun je jezelf ontwikkelen op het gebied van: adviseren, relaties, beïnvloeden, verbinden, samenwerken, begeleiden, coachen, leidinggeven en misschien ook wel op het gebied van opvoeden? Hoe kun je meer uit jezelf halen? Hoe werkt gedragsverandering en kun je van nog meer betekenis zijn in het ontwikkelproces van anderen? Dat zijn vragen die centraal staan in deze 3-daagse training.

Een leuke en bijzondere ervaring
We bieden je een training vol met inspirerende oefeningen, handvatten, ideeën, praktisch informatie, positieve energie en plezier. Een moment van leren, genieten, en ontwikkelen door te ervaren en te doen.

Interesse? Meld je dan vóór 2 mei bij INNERLAND aan!
Meld je hier aan voor deze training (er is nog plek!) en ontvang direct je STAP-aanmeldingsbewijs voor de aanvraag van je STAP-subsidie bij UWV. Je ontvangt dan van ons ook een helder stappenplan voor de aanvraag van je STAP-subsidie. Vanaf 2 mei kun je weer STAP-subsidie aanvragen bij UWV. Wees er dan op tijd bij, want op=op (er is ruimte voor circa 35.000 toekenningen).

Andere trainingen en opleidingen die je kunt volgen met € 1.000 STAP-budget:·

NLP ESSENTIALS (nu met 100% vergoeding)·

STERK IN COMMUNICATIE (nu met 100% vergoeding)

VERSTERK JE PERSOONLIJK KRACHT

OPLEIDING COACHEN VAN GEDRAGSVERANDERING

OPLEIDING NLP, TRANSACTIONELE ANALYSE EN SYSTEMISCH WERKEN (FAMILIE- EN ORGANISATIEOPSTELLINGEN)