Maak je wereld groter

Mensen vragen me regelmatig hoe ik dat nou doe, contact maken met overleden mensen. Ik denk dat bijna iedereen dat kan. Het enige wat je nodig hebt is oprechte interesse.

Intuïtief schrijven wordt ook wel automatisch schrijven genoemd. het geeft veel helderheid over jezelf. Daarnaast krijg je de tools om contact te maken met je persoonlijke spirituele gids en wie weet komt er zomaar een overleden dierbare langs. Een aanwinst voor het leven, want zij doen niets liever dan je verder helpen op het pad dat je aan het bewandelen bent.

Schrijven is een zuivere manier om je intuïtie aan het woord te laten. Het mooie is bovendien, dat je kunt nalezen wat je ervaart en wat er gezegd wil worden.

Het programma
Bijeenkomst 1 Maak (hernieuwd) kennis met je intuïtie. Je laat je chakra’s aan het woord. Stuk voor stuk hebben ze je wat te vertellen en dat laten ze je al schrijvende weten.
Bijeenkomst 2 Je hoofd uitzetten. Hoe zorg je ervoor dat je ego zich er voor eventjes buiten houdt. Je onderzoekt wat jou soms tegenhoudt om naar je intuïtie te luisteren.
Bijeenkomst 3 We maken contact met de kosmos en jouw gids komt aan het woord. Je leert hoe je op een bewuste manier contact kunt maken, en op een goede manier weer afscheid neemt. En wat doe je met een energie die niet zo prettig voelt?
Bijeenkomst 4 Wie weet komt er vanavond een overleden dierbare aan het woord. Je zet je hoofd uit, je hand aan en krijgt een geschreven bericht.
Kleine groep, maximaal 8 personen

Data
7 juni 10.00 – 16.00 uur
11 juni 19.00 – 21.30 uur
18 juni 19.00 – 21.30 uur
25 juni 19.00 – 21.30 uur

Locatie
Textielstraat 7 7575 CB Oldenzaal

Investering
225,- inclusief lunch op de eerste dag en koffie en thee op de andere dagen.

Contact
Brieven van Boven hanneke@bievenvanboven.nl
T 06 50833800