‘Wat een inspirerend verhaal vol lichtheid en humor geschreven. Kim is de Bridget Jones van dit burn-out tijdperk.’ Geert Kimpen (bestsellerauteur De Kabbalist)

Kim is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de een op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms teveel. Als onverzekerde ondernemer leeft ze met de voortdurende onzekerheid: ‘Komt het goed, of beland ik straks in een doos onder de brug?’ Tijdens haar burn-out hield ze een dagboek bij. Op basis hiervan schreef Kim het tragikomische boek “Anders pak je toch gewoon een goed boek?” dat op 27 mei verschijnt.

Naast alle goedbedoelde maar nutteloze raad van mensen uit haar omgeving en psychologen met doorsnee adviezen, besluit ze het op eigen wijze te doen. Ze gaat vol goede moed op zoek naar de heilige graal. Die weet ze uiteindelijk te vinden, maar tot haar stomme verbazing is die heel anders dan ze zich voorgesteld had. Door een woud van paniekaanvallen, slapeloze nachten, twijfels en een totaal verlies aan vertrouwen dat het ooit nog goedkomt ervaart Kim dat humor een van de beste medicijnen is. Meer informatie >>

Schrijfster Susan Smit is geïnspireerd door Kim haar boek en maakt er verslag van in het zomernummer van de Happinez 2020. Kim laat met haar inspirerende verhaal zien dat, hoe diep je ook zit, niets zo krachtig is als de veerkacht van een mens.

Bestel het boek hier >>