De Deep Dive Matrix of Joy op het magische Griekse eiland Ikaria is een diep transformerende, unieke reis die je nog lang zal bijblijven. Dit is voor jou als je je klaar voelt voor een radicale shift, een quantum leap naar een vernieuwd bewustzijn.
Met schrijfmeditatie zoeken we antwoorden op levensvragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat is mijn missie? Je innerlijke proces verdiepen we met (familie)opstellingen, energetisch werk en ritueel, en natuurlijk de krachtige energie van het eiland Ikaria zelf. En o ja, ‘s ochtends starten we op met zachte yoga. (Voor ieder level geschikt!)

Kijk voor alle informatie op joeybrown.be of lees verder.

Jouw retreat start vanuit persoonlijke concrete levensvragen. Samen trainen we om in elk moment aanwezig te zijn, je intuïtie aan te scherpen. Aanwezig te zijn bij je gevoelens (die graag gevoeld willen worden), bij oude verhalen en overtuigingen die je in de weg zitten. Je leert beter af te stemmen op je intuïtie om zo te groeien en succes in je leven te verwezenlijken: het succes dat voelt als … vervulling.

Thema’s waarmee ik al vaak heb gewerkt zijn: zelfliefde of het huwelijk met jezelf, van disconnectie naar connectie, moederwond, vaderwond, faalangst, begrenzing en grenzen stellen, hart openen, lichaamsbewustzijn, leiderschap, potentieel ontwikkelen, authenticiteit, eigen (schrijf)stem ontwikkelen, innerlijke kind en innerlijke baby, zielsmissie, partnerrelaties, enz. We ontmoeten al de loyaliteiten en verstrikkingen op de onbewuste lagen die ons weerhouden van ons mooiste leven.

Binnen een veilige setting begeleid ik je naar persoonlijk leiderschap, durf, authenticiteit, levenskracht en bezieling. Wat je ervaart en meeneemt uit de Deep Dive heeft een long lasting effect op de rest van je leven. Je gaat naar huis met een gevoel van pure dankbaarheid om wie je bent.

Dit kan er ontstaan: inspiratie voor je project of bedrijf, nieuwe verbindingen, de ontmoeting met je ware zelf, het ervaren van synchroniteiten. Je verhoogt je intuïtie, je bewustzijn, je JOY en je gaat als vanzelf de dingen aantrekken die bij je passen.
De Deep Dive Matrix of Joy is een exclusieve retraite in kleine groep, waarin je veel aandacht krijgt voor je persoonlijke proces. Er is telkens plaats voor 8 deelnemers. Welkom!

“Het voelt als thuiskomen bij mezelf. Ik ben echt een enorme transformatie doorgegaan. Van gigantische weerstand naar een heelheid en compleetheid die ik nooit eerder zo gevoeld heb. Dat had ik absoluut niet verwacht. Het is een verschrikkelijk mooi proces geweest.” – Will vd H.

 

Wie is Joey Brown?
De Vlaamse Joey Brown is schrijf- en bewustzijnscoach, opsteller en trainer en auteur van het boek ‘Schrijven naar bewustzijn’. Centraal in haar werk staan zingeving, verbinding en bewustwording. Haar focus ligt daarbij op het transformerende proces dat schrijven, in combinatie met familieopstellingen, in beweging zet. Meermaals per jaar organiseert ze retraites in België en op het Griekse eiland Ikaria waar ze woont.

Joey Brown, Schrijven naar bewustzijn