Geef gehoor aan jouw verlangen om met de natuur te zijn en ervaar haar helende kracht voor meer rust, vitaliteit en gezondheid.

Kijk hier direct voor alle informatie. Of lees verder.

Bosbaden, of zoals het oorspronkelijk in het Japans Shinrin Yoku heet, is al tientallen jaren in Japan een manier om gezonder, aandachtiger en stressvrijer te leven. De letterlijke vertaling van Shinrin Yoku is, ‘onderdompelen in de atmosfeer van het bos’. Centraal staan verstilling, vertraging, verbinding en verwondering.

Veel mensen zijn losgezongen van de natuur. Zo jammer, want wist je dat bosbaden …
·         Je weerstand verhoogt.
·         Je stressniveau verlaagt.
·         Je bloeddruk verlaagt.
·         Je slaap verbetert en verdiept.
·         Je vitaliteit verhoogt.
·         Je meer rust en verbinding geeft.
·         En meer …

En dit intensiveren we nog eens door ons drie dagen te laven aan de prachtige natuur van de Veluwe en de bosbaden te combineren met Shamatha en Vipashyana meditatie sessies.

“Verstillen, vertragen, verdiepen in de rust, stilte en ruimte van onze natuur.”

Bosbaden, mediteren, qi gong, heerlijk vegetarisch eten, genieten van elkaars aanwezigheid en verblijven in een prachtig retraitecentrum.
Eén van de pareltjes van deze drie dagen is de wild-pluk workshop. We gaan kijken, voelen, ruiken, proeven en ervaren wat de natuur daar te bieden heeft aan eetbare en geneeskrachtige planten.

Kijk hier voor alle info.

Voor wie: Iedereen die behoefte heeft aan stilte en verbinding met zichzelf en de natuur. Enige voorkennis of ervaring met meditatie is niet nodig.
Waar: Retraitecentrum de Zonneheuvel in Loenen (GLD)
Wanneer: van 13 tot en met 16 juni 2023.
Begeleiders: Kees Dullemond en gastbegeleiders

Wie is Kees Dullemond?
Kees is een meditatie en mindfulness trainer/ coach en retraitebegeleider en gecertificeerd bosbadbegeleider. Bewust Zijnsontwikkeling en non-dualiteit staan centraal in zijn werk en leven. En hij deelt zijn rijke ervaring graag met jou. Lees hier meer over Kees

Mindable Bosbad retreat