Slow sessions – 24 juli 2023

Direct naar alle info, of lees verder.

Als ondernemers weten we wel dat het belangrijk is om de rust op te zoeken voor goede beslissingen, helder denken en luisteren naar onze intuïtie. Dat hoef je ons niet te vertellen. Maar de uitvoering…. dat is nog weleens lastig. Daarom nodig ik je uit om het anders te doen.

Wat zou er gebeuren als jij de maand begint vanuit innerlijke rust? Zo binnen, zo buiten. Daarom ga je met mij voelen wat de juiste richting is voor jou. Je gaat van Ademcoach Maxime leren hoe je zelf de rust in je lijf oproept. Je krijgt van VitalFoodie Melissa een liefdevolle snack voor je lijf. Gegarandeerd dat jij opgeladen naar huis gaat!

Ik ben Marlou, ondernemer en gecertificeerd NLP Master & Reiki. Voor mij niet de energie van keihard opschalen, maar van zorgvuldig downliften. In aantal klanten & diensten, maar ook kleding en sociale verplichtingen. Want juist less is more, in kwaliteit, aandacht en duurzaamheid. Slow Ondernemen biedt mij rust, vrijheid en vitaliteit. En dat gun ik iedereen.

Jij krijgt…
– een diepe visualisatie die zorgt dat jij jouw richting helder voelt
– een integratie waar jij de hele maand op terug kunt vallen
– een techniek waarmee jij innerlijke rust oproept
– een healthy goodiebag

Dit alles in een Slow Session van 3 uur in de (overdekte) buitenlucht aan de bosrand.

Birthday Gift
Vanwege mijn 31e verjaardag is de investering slechts €31 incl. btw. Dat is een minimale investering voor veel waarde. Less is more.
Kaat over een eerder event: “Ik vond het geweldig! Heel veel nieuwe dingen gehoord en inspiratie opgedaan.”

Voor wie? Ondernemers die focus en energie willen
Waar? Wonder Woods, Lierop
Wanneer? 24 juli
Hosts Marlou, Maxime & Melissa