Dit zijn de STAP Specials van Response Instituut

Op 3 juli is het volgende moment dat jij via het STAP-budget een opleiding mag volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te versterken of gewoon omdat je iets wil bijleren. Wil jij je verdiepen in training en coaching? Dan vind je bij Response Instituut de volgende opleidingen, volledig te volgen via STAP.

Bekijk hier direct onze STAP-specials of lees verder.

1. Systemisch Coachen
Hoeveel van je gedrag is onbewust afgestemd op het systeem waarin je leeft en bent opgegroeid (bijvoorbeeld je familie)?

Na afloop van deze training ben je in staat om systemisch denken te herkennen, een interventie uit te voeren én een groepsopstelling te begeleiden.

2. Public Speaking
Het staat in de top 3 van meest voorkomende (en verlammende) angsten: spreken in het openbaar! Toch is deze skill onmisbaar, vooral wanneer je een hoogwaardige functie bekleedt of ondernemer bent.

Doorbreek tijdens deze driedaagse training voor eens en voor altijd je angst en leer spreken in het openbaar.

3. Innoverend Leiderschap
Wil je een hoge mate van impact ervaren vanuit je werkzaamheden? Mensen inspireren en aanzetten tot échte, positieve verandering?

Tijdens de training Innoverend Leiderschap leer jij wat écht effectieve leiders doen om verandering teweeg te brengen.

4. Integral Eye Movement Therapie
IEMT is een therapie waarbij je positieve verandering teweegbrengt bij emotionele- en identiteitsimprints. Je doorbreekt bijvoorbeeld depressieve gevoelens, of een laag zelfbeeld.

Door onder andere het uitdagen van bepaalde patronen en het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt.

6. NLP Summercamp
Tijdens vier inspirerende en krachtige dagen maak jij kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren, oftewel de taal van het brein!

De zomereditie van de NLP-Springtime: leer effectief langdurige blokkades doorbreken in korte tijd.

6.Tot slot: Onze open dag op 23 juni
Geen STAP-special, ben erbij voor de NLP-, Hypnose – en/of Systemische demo. Online live óf op locatie in Roermond, let erop Live is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je aanmelden kan via https://response-instituut.lpages.co/response-open-dag-23-juni-2023/