Ontwaak dé ontembare levensenergie voor vitaliteit & energie! 🔥

Direct naar alle info, of lees verder.

Ken je dat, dat je heel eerlijk altijd moe bent? Je slaapt niet goed, terwijl er overdag veel van je wordt gevraagd. Klanten die wachten, leveranciers en jammerende kinderen… Soms vraag je jezelf af hoe je het allemaal doet, en of je het wel goed doet. Wanneer is het genoeg?

Je hebt behoefte aan energie, richting en zekerheid. Er is maar 1 ding dat jij daarvoor nodig hebt. Één ding dat vitale en energieke ondernemers wel hebben, en jij (nog) niet. Ik zorg dat jij  toegang krijgt tot dé bron van ontembare levensenergie!

Ik ben Marlou, en als neurodivergent, HSP’er en Projector weet ik hoe het is om je opgebrand te voelen. Toen ik bijna burn-out kreeg, werd energie mijn hoogste prioriteit. Ik ging ‘bezield’ leven. Door de brug te slaan tussen realiteit en spiritualiteit, heb ik nu 3 opleidingen, 2 bedrijven, een nieuwbouwhuis en een dochter van 1,5.

Ik garandeer jou dat je…

✦  direct beweging voelt van binnenuit, zonder stress & druk
✦  de 12 sleutels tot een geïnspireerd leven vol energie & vitaliteit krijgt
jóuw unieke energetische code kraakt, zodat je kunt leven in flow
✦  gaat ontdekken wat er verborgen zit in jouw diepste inspiratie
✦  naar huis gaat in een hoge frequentie
✦  écht gezien en gehoord gaat worden

“Het stroomde aan alle kanten, heerlijk hoor!”
“De opdrachten stromen binnen!”
“Jij zet me altijd in mijn eigen stroomversnelling”

Voor wie?       Ondernemers die een vitaal & energiek leven willen
Waar?             Luxe locatie Glundr! in Asten-Heusden
Wanneer?       Regular 2 juni – VIP arrangement 1 & 2 juni
Sprekers         Marlou van Leeuwen (Inspired Life) & Inez Veringa (Human Design)

Bekijk hier alle info