Ben je benieuwd naar het mysterie van de zweethut? Ervaar deze krachtige Sjamanistische ceremonie van zuivering, transformatie en verbinding in Zeeland, als onderdeel van een retraite weekend. Ook voor mensen zonder ervaring.

Ga direct naar www.fitbodymind.nl of lees verder.

Gun jezelf dit bijzondere weekend

”Zo fijn om de zweethut ceremonie te integreren in de bedding van een retraite weekend. Door de avond ervoor en de dag erna kon deze ervaring goed landen.” Veel zweethut ceremonies zijn slechts invulling van een dag. Gun je zelf een heel weekend verdieping en ME-time. Met drummeditatie, sharings, yoga, ademwerk, wellness met sauna, hottub en massages, buitenzwembad en natuurlijk heerlijk vegetarisch eten.

Je bent welkom op onze prachtige zweethutplek in Zeeland, die een co-creatie is bij de accommodatie waar we ons zo thuis voelen. Waar we 50 retraites per jaar organiseren. In alle stilte tussen de bomen achter de vijver. Een perfecte sacred space voor deze magische eeuwenoude Sjamanistische ceremonie. Van alle comfort voorzien met een ruime nieuwe houten overkapping waar we droog kunnen zitten (en eten) en een douche. En duurzaam! De zelfgemaakte oven is uniek. Het gebruik van hout reduceert hierdoor tot 25% van een open vuur.

We nodigen je graag uit voor deze unieke ervaring. Als je snel beslist, krijg je € 50 korting. Zet in je aanmelding op uiterlijk 14 mei bij kortingscode: Zinmail. Voor het eerste weekend krijg je zelfs € 100 korting.

De volgende retraites met zweethut staan gepland in Zeeland:
19-21 mei: weekend met Theo Janssen en Erica van Riet
6-9 juli: lang weekend met Theo Janssen en Erica van Riet
7-10 september: lang weekend met Dieke Bikker
8-13 oktober: midweek met Dieke Bikker

Wil je meer weten? Kijk op onze Zweethut pagina met uitleg en Q&A’s. Kijk ons zweethut filmpje met een impressie van het weekend. Of lees de blogs van Stephanie: Overgave is mijn intentie en Carmen: een spirituele reis vol magie over hun ervaringen.

Tijdens deze dagen maken we een verbinding met onze essentie en de diepere verlangens in ons. Wat wil verder tot bloei komen in jou vanuit je hartsverlangen? En wat mag je loslaten? We nemen je mee op sjamanistische meditatie- en drumreizen om in verbinding te komen met je verlangen en je krachtbronnen.

 

Deelnemers over de Zweethut retraites
“Een ‘once in a lifetime experience’. Een reis naar mijn essentie” (Joanna)
“Perfect geregeld, liefdevol, begripvol en puur , dank hiervoor” (Dennis)
“Super! Inge zorgde goed voor een veilige setting, deelde ook haar kwetsbaarheden en dat bracht iets speciaals. Daarna kon ze verder wel goed schakelen en had ze aandacht voor iedereen. Fijne docent en die uitnodigt de diepte in te gaan.” (Gerard)

En er is meer….
Je bent welkom voor veel meer retraite thema’s, zoals yoga, mindfulness, ademwerk, tai chi, stilte retraites, dans, familieopstellingen, vrouwenwerk en meer. Bekijk onze retraite agenda voor 3-5 daagse retraites of retraite vakanties in Zeeland, Noord-Holland of in de Ardèche in Frankrijk.