Is eenheid jouw zielsverlangen? En voel je dat je geroepen wordt door de Katharen (de Zuiveren)? Ga mee op Katharenreis. Kies voor het Pad van de Liefde.
Reiniging, zuivering, zalving. Opnieuw geboren worden. Inwijding. De vrouwelijke zachtheid en ontvankelijkheid. De mannelijke bescherming en focus. De kinderlijke onbevangenheid, speelsheid en nieuwsgierigheid als drijvende krachten. Ervaar het tijdens Het Pad van de Liefde van I Am Reizen.

Tijdens deze 5-daagse reis word je naar magische krachtplekken in het Katharen gebied gebracht die jou in contact doen komen met jouw authentieke vrouwelijke-, mannelijke- en kind-energie. Deze te ervaren maakt je tot één. Je wandelt o.a. naar de top van zowel de vrouwelijke- als de mannelijke berg, dartelt door een sprookjesbos, bezoekt heilige Kathaarse grotten en kastelen, dompelt jezelf onder in een warmwaterbron. Je laat je leiden door het leven, Maria Magdalena, de liefde, het universum. Alles is één.

Vrijheid staat voorop. Daarom heb je ook de vrijheid om je eigen verblijf te boeken en in de avond te gaan en staan waar je wilt.

Het Pad van de Liefde is een initiatie in een leven vanuit je hart, vanuit omarmen, vanuit vergeven, vanuit liefde, zonder oordeel, vanuit Christusbewustzijn, één met jezelf, één met het Al.

Voel je het resoneren? Kijk voor meer informatie: Het Pad van de Liefde

In liefde,
AdJan
www.iam-reizen.nl