Wil je in één avond leren mediteren, zodat je een krachtig medicijn in handen hebt tegen stress en burnout?

Waarom moeilijk doen over mediteren? Voor veel mensen heeft mediteren nog een heel negatief imago. Bij mediteren wordt nog steeds gedacht aan kaarsjes, wierrook en vreemde muziekjes, of aan therapieën waarbij psychologen diep graven in jouw hoofd. Onzin! Mediteren is een vaardigheid, een manier om te leren omgaan met druk en uitdagingen. Meer niet! En het is zeer snel aan te leren. In één avond. Niet zweverig en met de nodige relativering en humor.

Misschien herken je je hierin?
• Ik pieker veel
• Ik slaap slecht
• Ik kan me slecht focussen en concentreren
• Ik laat me vaak meeslepen door mijn emoties
• Ik ben somber en soms angstig

Er is inmiddels zoveel wetenschappelijk bewijs dat mediteren ECHT helpt!
Kom naar onze workshop Mediteren kun je leren.
Plaats: Hoorn.
Datum: 2 april
Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur
Kosten: 9 euro

Meld je hier aan: https://mindable.nl/mediteren-kun-je-leren/