Godinnenreis op Kreta

Zindering van de godin
Je voelt de roep. Je voelt het verlangen om diep naar binnen te keren. Om je te openen voor magie en verwondering. En je te verbinden met oude kennis die in je ligt opgeslagen. Je bent gefascineerd door de kracht en het mysterie van godinnen.

Voel je de zindering van de godin in jou? Wil je haar leren kennen, haar belichamen en haar helemaal leven? Haar uitdragen in alles wat je doet? In wie je bent? Dan is de Godinnenreis voor jou.

Oude wijsheid
Elke dag staat in het teken van een inspirerende Griekse godin. Via rituelen, inwijdingen, meditaties en lichaamswerk verbind je je met de essentie van deze godin en met haar unieke kwaliteiten. En daarmee met deze zelfde kwaliteiten in jou. In jouw blauwdruk ligt immers een oer-weten opgeslagen, dat erop wacht om ontsluierd te worden. Zodat jij voluit je potentieel kunt leven.

Wat kun je verwachten?
We maken gebruik van yoga, dans en tantrische oefeningen om je lijf en je levensenergie te wekken. Via trancereizen open je je voor andere dimensies, waardoor oude kennis tot leven kan komen. We werken met sjamanistische rituelen en inwijdingen. Hiervoor bezoeken we krachtplekken in de natuur en oude tempels. We een Vision Quest, waarbij je je verbindt met beelden, visioenen en antwoorden vanuit je hogere zelf. En nog heel veel meer magisch en hemels…. 🙂

Voel jij de roep?
Je voelt je geroepen om in een heilige kring van vrouwen te stappen. Een plek waar magie ontstaat. Een Tempel. Je verlangt ernaar om je te openen voor het oer-weten in jou. Om jouw essentie als vrouwelijk en godinnelijk wezen te voelen en te leven. En om je diep verbonden te weten met het veld van vrouwen die jou voorgingen.

Wie ben jij?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.

Magisch Kreta
De retraite vindt plaats op het betoverende eiland Kreta, een plek waar mythe en werkelijkheid elkaar ontmoeten. De magie komt je tegemoet op dit eiland van de Slangengodin, met ruige bergen, bijzondere kloven en grotten, krachtplekken en oude tempels waar priesteressen in vroegere tijden hun heilige werk verrichtten.
We verblijven in een grote, typisch Griekse villa op het zuidelijke deel van het eiland. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin zijn verschillende plekken waar je je even rustig terug kunt trekken gedurende de dag. Of waar je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht: vanaf het terras kun je de zee zien liggen!
Voor een sfeerimpressie van deze reis, zie ons filmpje op Youtube.

Meer informatie?
Dan verwijzen wij je door naar onze website www.iamreizen.nl

Een godinnelijke groet,
Margit & Marloes