Levenslust en sensualiteit

Verlang je ernaar om jouw lijf, je levenslust en je sensualiteit te wekken? Om je dieper te verbinden met jouw vrouwelijkheid en het leven voluit door je heen te laten stromen?

Zinnenprikkelende retraite

Ga mee op avontuur! In de zinnenprikkelende retraite Magie van de Sensuele Vrouw word je uitgenodigd om jouw vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen, oude verkrampingen los te laten en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur.

We maken gebruik van onder meer dans, yoga, lichaamswerk, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, stiltewandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.

Voor een magische impressie van de reis verwijzen we je naar de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=z7xt3R9TVrw

Programma

– Dag 1: Aankomst, kennismaking en openingsritueel
– Dag 2: Pachamama & levensenergie: landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde
– Dag 3: Hart & borsten: je hart openen en je borsten eren
– Dag 4: Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht
– Dag 5: Yoni: je diep verbinden met je yoni en je sensuele vibes laten stromen
– Dag 6: Sensuele godin: jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen en vertrek

Locatie

Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op Las Peñas, een bezielde, pure, authentieke plek in de bergen. Waar de kracht van de eenvoud heerst. Daarom wonen Marloes en AdJan ook op deze prachtige plek. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie. We hebben de beschikking over drie kamers in een authentiek, sfeervol Andalusisch huis én een rustiek tweepersoons appartement op ons eigen terrein en een tweepersoons appartement in de nabijheid van de locatie.

Meer informatie?

Dan verwijzen wij je door naar onze website www.iamreizen.nl

Een sensuele groet,

Margit & Marloes