Wil jij zelf ontwikkelen? Ontdekken dat je meer kan dan je denkt? Kom dan naar dit sprankelende event. De eerste 50 inschrijvers van ‘Jij kan meer dan je denkt’ profiteren van 138 euro korting op hun ticket. Het groei-evenement wordt gehouden op 17 en 18 februari 2018. De 2-daagse wordt begeleid door de bekende en inspirerende NLP-trainer Neelienke Toering. Een van de sprekers is stresscounselor Olaf Hoenson, oprichter van de Dagelijkse Gedachte. 

Je gaat ervaren dat je meer kan dan je van te voren voor mogelijk hield! We doorbreken oude patronen en blokkades en je leert hoe je voor een mooier leven en de leukste versie van jezelf kan gaan! Het zal inspirerend, verrassend, indringend, intens en opbouwend zijn.

Na dit weekend…

Ervaar je meer mogelijkheden, positiviteit en zelfvertrouwen! Je hebt meer inzicht in waar je echt blij van wordt en ruimte in je hoofd gemaakt! Je kan nu de stappen maken voor een mooier en leuker leven!

Een bijzondere tweedaagse die je bij zal blijven met als speciale gastspreker Olaf Hoenson. Daarnaast komt er nog een bijzonder uitdagende gast die we geheim houden en genieten we van prachtige live muziek waar je zeker door geraakt zal zijn. Hier wil je bij zijn!

Meer weten? Kijk op www.jijkanmeerdanjedenkt.nl