Tijdens deze vier bijzondere persoonlijke ontwikkelingsdagen wordt er een wijsheid verkregen die je helpt in persoonlijke en spirituele groei en geeft je een uniek cadeau namelijk het inzicht van de transformerende kracht van directe beleving.
In dit boeiende en transformerende proces zullen we gezamenlijk de ‘levenscirkel’ bewandelen, van de eerste hartslag in moeders baarmoeder tot de laatste adem op ons sterfbed. Tijdens dit proces ga je ontdekken dat de ’13 rituele doorgangen’ een kaart van het leven biedt die voor ons allemaal gemeenschappelijk is.

De cirkel van het leven wordt in 13 overgangen beleefd en hebben een potentiële kracht om je bewustzijn te transformeren. Deze zijn als volgt:
Geboorte – Volwassen worden – Scheiding van het vrouwelijke – Seksuele initiatie – Alliantie met het mannelijke – Realisatie van verraad – Mid-geboorte – Opnieuw verbinden met het vrouwelijke – Initiatie in de waarheid – Verzoening – Wijze Ouder – Onze wijsheid delen – Voorbij de dualiteit.
Deze overgangen ga je ervaren volgens een vast proces van Groei, Ontwikkeling en Transformatie, Levensfasen, Veranderingsprikkels en In het onbekende stappen en wordt afgesloten met een Overgangsritueel (Rites of Passage).

Iedere dag werk je met drie of meer Overgangen, waarbij veel aandacht uitgaat naar persoonlijke feedback en processen over hoe elk van deze Overgangen is voorbereid en voltooid. Deze zorgvuldig ontworpen experimenten, structuren en rituelen leiden je door iedere Overgang om je inzicht en begrip te verankeren in jouw leven.
Dit zal een volledig nieuw perspectief en breder bewustzijn brengen naar je persoonlijke en professionele ontwikkeling en de ontplooiing op je levensreis.

De 4-daagse Rites of Passage staat onder leiding van Gerhard Smito Böckler en Gitika Linser en wordt gehouden in Smalhoorn in Orvelte

Reserveren en informatie: www.nogg.nl
Wij verheugen ons op je komst!