Ben je nieuwsgierig naar, en sta je open voor de magie van het leven? Ben jij er klaar voor om jouw oude leven vanuit een nieuw perspectief te zien? Heb jij het verlangen om vrij te zijn en in die vrijheid jezelf helemaal toe te laten en omarmen? Dan nodigen wij jou uit mee te gaan in een levensveranderende ervaring!

Onze trainers AdJan van Gils en Marloes Verboom nemen je mee op deze inspirerende retraite, die van 4 – 10 november a.s. plaatsvindt in Andalusië. Magisch Ritueel is een krachtige en diepgaande reis, die levensfases en keerpunten in je leven stevig verankert in jezelf. De natuur spiegelt je, en vormt samen met o.a. de symboliek van water en vuur, donker en licht,  de poorten naar jouw nieuwe, vrije wereld. Liefdevolle Rituelen begeleiden je op jouw pad.

Komt tot rust in onze groene oase La Caracola in Andújar in het binnenland van Andalusië op deze zevendaagse retraite. Jouw reis is volledig verzorgd op basis van volpension en kost € 1.275. Op de website van Mi Cuento Reizen vind je de specificatie van deze reissom.

LEES MEER OVER DEZE RETRAITE
Wil je gelijk even telefonisch contact? Bel dan met Ans op: +316-41429544.