Op slechts een paar uurtjes vliegen van huis schijnt het zonnetje, ook deze winter! Tussen oktober en Oud&Nieuw ben je van harte welkom voor een authentieke, onvergetelijke & inspirerende natuurbeleving: een 5- of 7-daagse woestijnreis per kameel. Inclusief verblijf in een hutje op het strand.
Op de website vind je ons reisaanbod en veel praktische- & achtergrond informatie:
WWW.FEEL-THE-DESERT.COM

De reizen zijn met gegarandeerd vertrek, de groepjes  klein (max. 10 deelnemers), de kans op mooi & zonnig weer erg groot.
Zuid-Sinaï staat bekend als een sterke krachtplaats én als een van de mooiste & meest afwisselende rotswoestijn ter wereld, de onderwaterwereld van de Rode zee als een van de meest prachtige op onze aardbol… En het is er ook nog eens rustig en vredig!

In de woestijn reis je enkel met kamelen, zonder auto, waardoor je nóg beter de eenheid met de natuur kan voelen en deel kan zijn van dit prachtige geheel.

Sinds 2010 wonen wij permanent tussen de bedoeïenen, in een vissersdorpje, en brengen we je naar plekken brengen waar geen enkele toerist komt. De reizen worden in nauwe samenwerking georganiseerd met bedoeïenenvrienden en -buren uit het dorp, zodat je direct bijdraagt aan de lokale economie. Vol overtuiging geloven we in de kracht van kleinschaligheid. Respect voor mens, natuur en cultuur zijn onze uitgangspunten. De reizen zijn niet alleen inspirerend en leuk voor jou: ook voor de bedoeïenen & hun kamelen.

Wegens persoonlijke omstandigheden zijn er uitzonderlijk geen woestijn groepsreizen in het voorjaar 2019. Dus het is NU… of pas volgende winter!

Heb je vragen? Kijk op www.feel-the-desert.com of stuur een mailtje naar info@feel-the-desert.com. We beantwoorden die met heel veel plezier!