Thuiskomen in Jezelf

Verlangt uiteindelijk niet iedereen ernaar om Thuis te komen? Om aan te komen op die plek waar je kunt ontspannen, waar je je gelukkig en geliefd kunt voelen. Ieder mens is hier (soms onbewust) naar op zoek. Veelal speelt deze zoektocht zich in de buitenwereld af. Soms lijkt het erop dat deze plek gevonden is. Maar vaak doet de teleurstelling dat ook dit ‘het’ niet is, al gauw z’n intrede.

Je verlangt naar een Thuis omdat je de verbinding met Jezelf bent kwijtgeraakt. Je hebt je gaandeweg steeds meer geïdentificeerd met de persoonlijkheid die je denkt te zijn. Je gaat daardoor op zoek naar bevestiging, erkenning en naar liefde in de buitenwereld en vergeet wie je eigenlijk bent.

School voor Lichtwerk: Jaartraining Thuiskomen

Doe mee met de Jaartraining Thuiskomen van de School voor Lichtwerk en herstel de verbinding met Jezelf. Ontdek dat er buiten je niets te halen valt. Ervaar dat alles, werkelijk alles waar je naar verlangt, in Jezelf aanwezig is. Dit is het moment waarop je in contact komt met die dimensie in je die ook wel ziel, wakker bewustzijn of non duaal Open Gewaarzijn genoemd wordt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de jaartraining bewandelen het pad van de vijf initiaties die ieder mens op aarde te doorlopen heeft. Vanuit de initiaties werken we op fysiek, emotioneel, psychologisch en spiritueel vlak.
Je onderzoekt en ervaart de patronen van jouw ego. Je leert hoe je daaraan – in liefde en met respect – aan voorbij kunt gaan. Onderweg kom je ongetwijfeld ook je innerlijk kind(eren) tegen. Die sluit je weer liefdevol in je armen. Je geeft ze een veilige plek in jouw hart. Dat prachtige hart van jou opent zich gaandeweg steeds meer. Vanuit daar ontstaat er steeds meer zachtheid en ontspanning. Vanuit die openheid ga je glimpen opvangen van het grotere bewustzijn dat jij bent. Je wordt als het ware steeds wakkerder. Dat grotere bewustzijn brengt je in die laag van het leven waar van dualiteit geen sprake meer is. Je voelt van binnenuit dat we allemaal een zijn. Je beseft dat dit het doel is van jouw aardse reis: dat je dit helemaal van binnenuit weer mag herinneren en kunt doorleven.
Je bent heel ver weg geweest, al zoveel levens lang, nu is het tijd om weer Thuis te komen.
Je bent zeer welkom.

Resultaat
Na deze Jaartraining Thuiskomen van de School voor Lichtwerk heb je ervaren hoe het is om Thuis te komen in en bij Jezelf. Je voelt de diepe ontspanning en verzachting die dit met zich meebrengt. Je hebt contact met jouw innerlijke bron van Liefde en Vreugde. Je hebt belangrijke stappen gezet in jouw spirituele ontwikkeling. Je kent het pad dat ieder mens op aarde mag bewandelen van binnenuit. Je hebt de initiaties diepgaand onderzocht en ervaren. Je hebt ervaren hoe het is je ego los te laten. Je voelt steeds meer Eenheid. Het is je helder hoe je op die zielen- of eenheid-bewustzijnslaag kunt komen.
Je kunt je denken en voelen sturing geven. Je hebt je leren overgeven en voelt wat een bevrijding het is om controle los te laten en het leven te accepteren zoals het zich aandient. Je bewustzijn is verhoogd waardoor je steeds meer onder de indruk komt van de perfectie van het leven. Genieten, verwondering en dankbaarheid zijn dagelijkse ingrediënten van je bestaan geworden.

Is deze training voor jou?
– Je bent gemotiveerd en ambitieus in je verlangen om Thuis te komen en te ontwaken in dit leven.
– Je bent bereid dagelijks tijd te steken in jouw spirituele ontwikkeling.
– Je hebt psychologisch gezien je huiswerk gedaan; oude pijn en traumatische ervaringen hebben grotendeels een plek gekregen.
– Je bent in staat om gedurende langere tijd je te concentreren en te visualiseren.
– Je mediteert al enige tijd.
– Je hebt een open mind en durft buiten de bekende kaders te denken.
– Je bent kritisch; als iets niet resoneert, laat je het los.
– Je vindt het prettig om met gelijkgestemden te zijn en (soms) je ervaringen te delen.
– Je bent consciëntieus en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Praktische informatie:
De training duurt 9 maanden, 1 lesdag in de maand. Een lesdag is vanaf half 11 tot (ongeveer) 16 uur. Tussen de lesdagen door krijg je informatie en opdrachten mee. Er wordt aan je gevraagd dagelijks tijd vrij te maken voor je spirituele training. Mocht dat niet haalbaar zijn, wordt het afgeraden aan deze verdiepingstraining deel te nemen.

Bijdrage: € 995,00 inclusief 21% btw
Tijd: half 11 tot (ongeveer) 16 uur
Koffie, thee en water zijn inbegrepen.
Data:
Vrijdaggroep: vrijdag 6 september 2019, 4 oktober 2019, 1 november 2019, 6 december 2019, 10 januari 2020, 7 februari 2020, 6 maart 2020, 3 april 2020 en 1 mei 2020
Zaterdaggroep: zaterdag 14 september 2019, zaterdag 12 oktober, 9 november, 14 december, 18 januari 2020, 15 februari, 14 maart, 11 april en 9 mei 2020

We werken in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, dus mocht je mee willen doen, wacht niet te lang met aanmelden. Je kunt mailen voor een aanmeldingsformulier of voor vragen: info@lightworker-academy.nl