Je verlangt naar rust en ontspanning, naar stilstaan bij je gevoel. Je hoofd even uitzetten, en direct verbinden met de wijsheid van je lijf en je hart. Alle aandacht naar jezelf, en niet meer naar de hectische wereld buiten je. Neem de tijd om te genieten van het warme Andalusië, en haar prachtige natuur. Er is maar één iemand die antwoord kan geven op de vraag waarom jouw leven even niet meer stroomt, en wat er voor jou nodig is, en dat ben jij. Laat de stilte jou de antwoorden toefluisteren.

Van 9 – 15 juni a.s. vindt onze stilteretraite plaats op een prachtige en rustige plek midden in de natuur. Een plek waar je in alle rust de zon op kunt zien komen, op het dakterras, omgeven door olijfgaarden, bergen en direct onder je een stuwmeer.

Een stilteretraite die niet uitgaat van strengheid, striktheid, maar die juist uitgaat van in stilte
genieten. En die stilte is geen eenzame stilte maar wordt gedragen door een veilige groepsbedding. De stilte wordt geïntensiveerd door een passend programma, waarbij er een goede balans is tussen groepsenergie en alleen-tijd.

Gun jij jezelf het cadeau van stilte, om weer krachtiger en energieker in het leven te staan?

Prijs: all-in: 1.275,– op basis van een gedeelde twee-persoonskamer (eenpersoonskamer tegen
meerprijs), volpension, inclusief transfer van luchthaven naar accommodatie v.v., exclusief vlucht.

Mi Cuento Reizen organiseert diepgaande retraites en stilteretraites in Andalusië, met elk een eigen(wijs) karakter. Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en gerichte coaching, is waarin Mi Cuento zich onderscheidt van andere organisaties. Het is mogelijk om onze reizen te volgen in het kader van een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Bekijk ook ons volledige reisprogramma op onze homepage en onze reiskalender!