Heb jij behoefte aan rust in de hectiek? Bij SeeTrue volg je een basisopleiding mindfulness waarin je leert middels verschillende wetenschappelijk onderzochte methoden meer rust en balans te vinden in jouw leven.
Ook leer je tijdens de opleiding hoe je dit op anderen overbrengt. Onze 7 of 8 daagse mindfulness opleidingen zijn praktijkgericht, makkelijk integreerbaar in jouw werkomgeving, geaccrediteerd en voor Zinmail-lezers nu tijdelijk met 10% korting.

Waarom mindfulness een antwoord biedt op veel vragen

We leven in een wereld waarin we voortdurend afgeleid worden, waarin nieuws gemanipuleerd wordt en waarin we in toenemende mate geconfronteerd worden met de onvrede van individuen en de maatschappij. De samenleving lijkt steeds banger en harder te worden. Als je mindfulness vertaalt met het vermogen om helemaal in het moment aanwezig te zijn dan biedt mindfulness een uitstekend antwoord op dat wat er op dit moment fundamenteel mist.

De beweging groeit: sluit je aan
Ook zorgverzekeraars hebben zich aangesloten: mindfulness werkt. Door op een meer bewuste manier te leven ga je beter om met stress, kun je een burn-out voorkomen en maak je de samenleving net ietsjes vriendelijker.
Mindfulness komt inmiddels onder bepaalde voorwaarden voor patiënten voor vergoeding in aanmerking (lees
hier meer). Een basisvoorwaarde om de opleiding te volgen is een HBO-diploma en affiniteit met mindfulness.

Wij nodigen je van harte uit voor de volgende stap, doe jij mee? Meld je vóór maandag 24 september 12:00 uur voor een mindfulness basisopleiding aan en ontvang 10% korting! Vul in het aanmeldformulier de volgende code in: zin2018.
SeeTrue verzorgt mindfulness opleidingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Groningen, Nijmegen en Maastricht.

Heb je vragen? Stuur dan gerust een mail aan: rob@seetrue.com