Ben jij coach of ondernemer en wil jij je boodschap in de wereld zetten? Wil je ontdekken HOE je dit kan doen? Of heb je gewoon een goed verhaal te vertellen?

Zoek je stilte, tijd en ruimte om te schrijven? Of je nu wil doorschrijven aan je boek of helemaal géén boek wil schrijven maar wel het schrijven wil inzetten als zelfonderzoek: welkom!

Je hoeft geen schrijver te zijn om te kunnen deelnemen aan de retraites. Wel moet je een brandend verlangen hebben om jezelf en je schrijven met je pen in beweging te zetten. Wat we doen, is SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN.

Als je een boek in de wereld wil zetten, help ik je helderheid te krijgen in het HOE. Als je met schrijf- of andere blokkades zit, gaan we daar eveneens mee aan de slag.
In dagelijkse schrijfmeditaties (in groep) leer ik je hoe je je schrijven (en je persoonlijke proces) kan versterken en verdiepen.

“De schrijfretraite is een unieke en krachtige manier om naar de diepte te gaan en het boek dat in je zit aan de oppervlakte te brengen”.- Lut Van Schoors

Voor wie?
Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de pen. Je kan deelnemen omdat je verdieping wil brengen in je schrijven; daar zorgen de ondersteunende schrijfmeditaties voor. Of je gebruikt deze dagen om helemaal in je manuscript te zakken en meters te maken met je boek of project.

Schrijven in stilte
8 – 11 november
Waar? Metanoia Stiltehoeve, Damme (B), bij Brugge.

Schrijven in een abdij
16 – 19/11
Waar? Abdij van Postel, vlakbij de Nederlandse grens.

Dat, ben ik! De sleutel voor geluk in jouw levensmissie
29/11 – 02/12
Waar? Metanoia Stiltehoeve, Damme (B), bij Brugge.

Wie ben jij écht? Welke taak heeft jouw ziel in dit leven en hoe kan je, eens je die helder hebt, vorm geven? Met dieptegesprek, workshops, schrijfmeditatie en stiltemeditatie leer je hoe je de antwoorden in jezelf kan vinden.

Opgelet! Deze retraite is géén schrijfretraite pur sang. Je neemt deel aan een goed gevuld programma. Als je tijd en ruimte wil om zelf te schrijven, kan je deelnemen aan Schrijven in Stilte, of Schrijven in een abdij.

Kijk op www.joeybrown.be